El pitjor fanatisme és voler obligar un altre a canviar

Germà Bel | doctor en Economia


Durant un any la Fundació Mas Albornar ha entrevistat 56 personalitats rellevants de l'actualitat catalana. Gràcies al projecte '52 tallats i un tovalló' hem conegut quina opinió tenen aquestes persones sobre temes relacionats amb la discapacitat. Avui es fa pública la darrera entrevista, feta al doctor en Economia, Germà Bel. Podeu fer clic aquí per llegir-la. Fins aviat, Mas Albornar, i enhorabona una vegada més per la iniciativa!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès Canaleta CARDEDEU VALLES ORIENTAL
4.

QUINA NIT Per no olvidar mai ESPAÑA--1 .. HOLANDA .--5 .. La Marca España BEN HUMILLADA Aixo es tot un pleer un orgasme dels forts je je . Quina alegria ja vui mirar els diaris de dema MADRID LLORA ESPAÑA LLORA .. CATALUNYA ..RIU .. HA HA HA

  • 12
  • 0
Josep Pagès Canaleta CARDEDEU VALLES ORIENTAL
3.

Que no teniu a ningu mes per posar aqui fa falta un canvi , he feu al canvi posaeu unaltra persona com han fet al P.S.C. un canvi per que tot segueixi igual al P.S.C. LLIGAT AL P.S.O.E,. Buenu feu el canvi ara poseu una dona igual que sigui una Monja teniu la de la politica i teniu la que ajuda als pobres podeu triar .. HO LA DONA QUE VA MALTRACTAR A PERE NAVARRO JA JA ..

  • 5
  • 0
Jose Luis Fuertes Flores Girona
2.
#1 este pais tan rechazado por algunos llamado España,se constituyo basicamente por la unión de dos reinos,el de Castilla y el de Aragón,formando parte de este ultimo el territorio catalán.Si existe alguna duda,se puede consultar EL ARCHIVO DE LA CORONA DE ARAGON ubicado por cierto,en Barcelona,ciudad CONDAL.
Culpabilizar a los demás de supuestos expolios,es lo que en terminos psicologicos de define como proceso atribucional externo en el que quien lo realiza,no asume su parte de responsabilidad en la situación.Quizás es más comodo negar la lucha de clases sociales considerandose expoliado por los grupos económicos de poder,sean estos de donde sean,y centrarse en el neo feudalismo.Una Catalunya independiente temo que seguiria siendo más Más de lo mismo:explotados los trabajadores,exlotadores los burgueses
  • 2
  • 1
Josep M Armengou i Iglésias Barcelona
1.
Segueixo en Bel de fa temps, i ja fa dies que em convencé de la seva tesi (per cert, que trobo poc reblada per massa gent) , que em sembla molt evident: ens henm passat històricament anys i panys intentant canviar Espanya, que no sols no ho vol sinó que ens culpabilitaza, a damunt, de voler-ho fer. Ja fa temps, doncs, que comparteixo amb ell que nosaltres hem de crear el nostre nou status ( a fe que hi estic posat) i que Espanya = imperi castellà de segles) segueixi el que l'interessi a ella. No som ningú per intentar canviar-la, i ens ha fet perdre massa temps i energies, a més de fer-nos creure superiors, a còpia de sentir-nos inferiors. És de divà freudià, però s'entén bé, oi?
  • 3
  • 0

Comenta aquest article