“Estic molt a favor de la idea de la inclusió”

Màrius Serra | Escriptor


La Montse Vilarrassa, periodista del portal digital Exit21, entrevista aquesta vegada a l’escriptor i periodista Màrius Serra. Amb ell, conversen sobre la seva vocació, que comença quan de petit se n’adona que hi ha paraules que tenen més d’un significat. Una vocació que l'ha portat també a treballar en diferents mitjans de comunicació. Entre altres, actualment trobem a en Màrius Serra al Matí de Catalunya Ràdio, on fa l’Enigmàrius i al programa Divendres de TV3, on viatja pels pobles buscant ‘Paraules en ruta’.

Precisament a TV3, en Màrius ha pogut treballar amb persones amb discapacitat intel·lectual, i celebra que aquest col·lectiu pugui fer feina en qualsevol entorn: "estic molt a favor de la idea de la inclusió en l'àmbit laboral".

En la conversa, també parlen del seu fill Llullu, que va morir als 9 anys. En Màrius explica que "pels de casa, en Llullu va ser una muntanya russa molt emocionant i intensa", que els va fer patir per la seva malaltia severa però també els va fer gaudir molt. D’aquesta experiència en va sorgir ‘Quiet’, un llibre on relata a través de cròniques la convivència amb el seu fill.
 

Èxit21 entrevista Màrius Serra from Fundació Catalana Síndrome Dow on Vimeo.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article