El Camp de Tarragona posa en marxa la Taula Territorial de Ciutadania i Immigració

És la cinquena d'arreu de Catalunya


El passat dijous 10 de juny, es va dur a terme a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Rovira i Virgili, a Reus, la presentació de la Taula Territorial de Ciutadania i Immigració del Camp de Tarragona. Aquest és un orgàn de caràcter descentralitzador, que ha de permetre gestionar el fet migratori amb més concreció i treball en xarxa entre els agents locals.

Hi va ser present el secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, i el director dels Serveis Territorials del Camp de Tarragona, Jordi Tous i Vallvè. Tots tres van explicar les línies d'actuació del Govern en l'àmbit migratori, així com les funcions i els objectius d'aquesta Taula, vinculada a les mesures del Pacte Nacional per a la Immigració. El delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Sabaté, també hi va participar.

La Taula Territorial de Tarragona es suma a Lleida, Girona, Terres de l'Ebre i Catalunya Central. D'aquesta manera s'assoleix una dels precpetes del Pacte Nacional per a Immigració.

Podeu trobar més informació a Presentació Taula Territorial de Ciutadania i Immigració

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article