Acaben els 6 primers cursos de l'ImpeVic

Són cursos de formació ocupacional


L’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) i el Departament de Treball van iniciar una col·laboració per a dur a terme cursos de formació ocupacional d'administratiu, creació d'empreses i turisme. Dels 13 que s'han de dur a terme, 6 ja han finalitzat tot el procés. Amb una assistència de 91 alumnes i amb un volum d'entre 90 i 120 hores lectives per curs, el resultat es va valorar com a positiu en l'acte de lliurement dels diplomes que va tenir lloc el passat dilluns.

La valoració que es fa d'aquests primers cursos és positiva. D'aquesta manera es compleix part de l'acord pres entre les dues organitzacions i s'ha pogut formar a persones que es troben en situació d'atur.

Els cursos són de caràcter gratuït i estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) organisme depenen del Departament de Treball de la Generalitat.

Fins ara s'han dut a terme els següents cursos: “Tractament informatitzat d’imatges”, “Qualitat de servei i atenció al client de Tècnic en informació turística”, “Aspectes administratius, comptables i financers”, “Constitució d’una empresa i prevenció de riscos laborals”, “Anglès comercial bàsic” i “Processador de textos, full de càlcul i iniciació a Internet”.

El setembre es reprèn l'activitat

A partir del setembre es reprendran els cursos formatius amb “Tècniques administratives d'oficina”, “Empresa i gestió internacional”, “Aplicacions informàtiques avançades de gestió empresarial”, “Gestió fiscal en la creació d'una empresa”, “Pla de màrqueting en la creació d'una empresa”, “Introducció a la seguretat informàtica” i, finalment, “Fulls de càlcul”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Aurea Jiménez Vic
1.

Bon dia

M'interessaria rebre informació dels següents cursos:
"Empresa i gestió internacional”
“Aplicacions informàtiques avançades de gestió empresarial”

M'agradaria saber calendari i requisits per la inscripció

Gràcies
El meu telèfon 686796426

  • 0
  • 0

Comenta aquest article