Cap infant sense joguina

Ripollet vol que tots els nens tinguin un regal per Reis


La tradicional campanya de recollida de joguines abans de Reis 'Cap infant sense joguina' brindarà l'oportunitat als veïns i veïnes de Ripollet de solidaritzar-se amb els petits més pobres. Gràcies a la voluntària i desinteressada aportació de joguines per part dels ciutadans, tots els infants tindran un regal després que des de Serveis Socials s'hagi fet una llista amb les famílies beneficiàries de la campanya d'acord amb les seves necessitats.

Les persones de Ripollet interessades en col·laborar amb la campanya poden portar les joguines noves de tipus educatiu o escolar al Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament (c/ de La Salut 1), al Centre Cultural (Rambla de Sant Jordi, 2-5) o a la Creu Roja (Av/ de la Creu Roja, 23-25) fins el 31 de desembre. El lliurament dels lots de joguines es combinarà amb una xerrada a les famílies beneficiàries amb el nom 'Nens, joguines i pares', dinamitzada pels educadors de serveis socials.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

aj
1.

Tot això de les juguines està molt bé, però és que actualment hi han pares i mares que han d'anar a les escombreries a la recerca de menjar i, el pitjor de tot és que són treballadors.

Això no s'ha vist des del Segle XIX.

Ens fa falta una altra revolta popular.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article