El 'No Handycap Team', el primer equip format per persones amb discapacitat que competirà al Rally-Raid

Suposa el retorn a la competició de Pep Busquets, el primer pilot en cadira de rodes en acabar un Dakar


El campionat de Rally-Raid d'enguany tindrà un valor afegit: per primera vegada hi competirà un equip en què el 50% dels seus membres tenen alguna discapacitat. El 'No Handicap Team' es va presentar al Saló de l'Automòbil de Barcelona, està patrocinat per la Fundación Grupo Sifu i Soluciones ARC i suposa el retorn a la competició del pilot gironí Pep Busquets, el primer en cadira de rodes que va acabar el Rally Dakar de la història.

Busquets liderarà el 'No Handicap Team' juntament amb Josep Villaret, que s'encarregarà de la direcció mecànica. La resta de l'equip la formen Oriol Mas (copilot), Joan Màrmol (mecànic), Jordi Diente (encarregat de comunicació i logística) i Rafael Galán i Albert Bosch (team managers).

L'objectiu d'enguany és, segons Busquets, "provar el cotxe" i de cara el 2012 "lluitar pel pòdium" i és que, tal com van destacar el president de la Fundación Gruop Sifu, Cristian Rovira, i un dels promotors de l'equip, Albert Bosch, es vol demostrar que la discapacitat no suposa cap impediment per a competir d'igual a igual amb la resta d'equips de la competició. En al·lusió al lema del Grupo Sifu ('No digas discapacidad, di capacidad'), Bosch va sentenciar que "tots som discapacitats en algunes coses de la vida i, en canvi, estem molt capacitats per a unes altres".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article