'Uncopdemà', la festa solidària pels nens i nenes del món

El Tibidabo serà l'escenari escollit per la trobada organitzada per la Fundació Real Dreams


Diumenge tots els nens i nenes de Barcelona i d'arreu del país podràn veure com poden ajudar els nens i nenes d'arreu del món. La Fundació Real Dreams ha organitzat 'Uncopdemà', la festa solidària que reunirà tallers, actuacions, obsequis i moltes més sorpreses amb l'únic objectiu d'ajudar els més desafavorits. 

Festimbal, Foc Senglar i Batukats de l'Ala actuaran a la plaça de la Talaia i s'hi vendran guants solidaris. Els nens podran entrar gratis al Tibidabo i els adults obtindran un 50% de descompte en l'entrada al parc. 
 
La solidaritat
 
'Uncopdemà' és una festa solidària organitzada per la Fundació Real Dreams i el Tibidabo amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. A més, aquesta edició ha estat apadrinada per Pep Guardiola. 
 
La festa neix amb l'objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer a totes les famílies de Barcelona les tasques que realitzen les ONG d'aquí pels nens i nenes del món. Hi participen 5 entitats no lucratives que treballen dia a dia perquè tots els nens i nenes d'arreu del món puguin tenir les mateixes oportunitats. 
 
Els guants
 
Els guants solidaris tenen un cost de 6 euros i tots els fonts obtinguts amb la venda es destinaran a aquestes entitats. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article