Aprèn i emprèn, el primer programa acadèmic per a emprenedors amb discapacitat

Darrera la iniciativa hi ha la Fundació Prevent amb la col·laboració de ESADE Entrepreneurship Institute i ja ha aconseguit el premi a la millor iniciativa per al foment del treball de persones amb discapacitat del Banc Popular.


undació Prevent, entitat amb àmplia trajectòria i experiència en l'àmbit de la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat , impulsa, amb la col·laboració d'ESADE Entrepreneurship Institute, el programa AULA D'EMPRENEDORS: APRÈN I EMPRÈN.

Es tracta d'un programa acadèmicament exigent, de formació i mentoring adreçat a emprenedors amb discapacitat per a la posada en marxa d'un negoci o per a l'acceleració d'una iniciativa empresarial de recent creació. Aquest programa pretén dotar als emprenedors dels coneixements específics necessaris per a la creació o consolidació d'una empresa i oferir-los, a través d'un programa de mentoring, l'acompanyament de professionals experimentats durant tot el procés de formació, elaboració del pla de viabilitat i posada en marxa o acceleració del negoci.

El programa posa a disposició dels participants un tutor individual, accés a un grup de mentors experts en diferents àrees, i com a element diferenciador, s'ha dotat amb un fons de 30.000 € d'ajuts econòmics que tindran la consideració de donació. El programa va dirigit a emprenedors amb discapacitat i amb alt potencial de desenvolupament, amb títol universitari i amb una idea de negoci o iniciativa empresarial de recent creació.

El programa acadèmic sobre emprenedoria serà impartit per professors d'ESADE i la formació transversal, en format de tallers i conferències, el realitzaran experts i professionals d'importants empreses espanyoles en el marc del voluntariat corporatiu i la RSC. El programa té una duració de 70 hores distribuïdes en els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre de 2014.

La participació a aquest programa és totalment gratuïta per als alumnes, gràcies als acords als quals ha arribat la Fundació Prevent amb diferents agents públics i privats. Les inscripcions poden fer-se omplint aquest formulari abans de l'1 de maig de 2014.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article