'Ergosum, experiències per compartir', oci basat en els valors

La cooperativa Encís impulsa una línia de productes destinada a promocioar l'economia social


“Ergosum, experiències per compartir” és una caixa regal amb activitats de lleure que ha impulsat la cooperativa Encís. L'objectiu que persegueix aquesta iniciativa és potenciar un model d'oci basat en els valors, és a dir, entendre que el lleure és un espai que permet el creixement personal i col·lectiu a través de jocs o altres activitats.

La caixa regal ofereix 25 experiències de lleure i cada client pot escollir en funció de la temàtica (social, cultual, gastronòmica, ambiental, artística o científica), la localització geogràfica (a les quatre províncies) o l'entitat organitzadora (16 entitats del tercer sector que organitzen activitats).
El primer producte és “Ergosum en família”, destinat a famílies amb nens d'entre 3 i 12 anys. L'oferta de caixes s'anirà ampliant poc a poc. Per la venda de cada caixa regal les entitats rebran un retorn econòmic del 50% que podran destinar a impulsar altres projectes i fomentar així l'economia social.
Segons els impulsors del projecte, aquest producte ha de servir per enfortir el teixit associatiu del territori català i conscienciar a les famílies de la necessitat de promocionar els valors de la cooperació, la solidaritat, la participació i el respecte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Edgar Vinyals Barcelona
1.

Excel.lent iniciativa!! Lleure amb valors,lleure transformador

  • 0
  • 0

Comenta aquest article