Diàleg sobre desigualtats i risc de violència amb Desmond Tutu

El Nobel de la Pau debatrà amb Teresa Crespo i Sebastià Sarasa demà dimecres, 4 de juny, a les 10.30 hores.


L’arquebisbe Desmond Tutu, Premi Internacional Catalunya 2014 i Premi Nobel de la Pau, participarà demà dimecres en un diàleg amb el sociòleg Sebastià Sarasa i la presidenta d’ECAS, Teresa Crespo, amb el títol Desigualtats i risc de violència: És possible la cohesió social sense garantir la dignitat? L’acte tindrà lloc a les 10:30 hores al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” (Passeig Sant Joan 108).

La periodista Milagros Pérez Oliva moderarà la taula rodona, oberta al públic i gratuïta per a tots els assistents, amb inscripció prèvia a través d’un formulari online.

Desmond Tutu arriba avui a Barcelona per recollir el Premi Internacional Catalunya 2014, atorgat per la Generalitat en reconeixement de “la seva vigorosa i constant lluita per la justícia social i la millora de les condicions dels oprimits”. El diàleg sobre Desigualtats i risc de violència, organitzat per ECAS amb el suport de la Generalitat i l’Obra Social “la Caixa”, és l’altre únic acte públic de Tutu durant la seva estada a la ciutat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article