Convenció sobre els drets dels infants a Catalunya

Se celebrarà al Parlament de Catalunya el proper 3 de juliol


Plataforma d'Infància de Catalunya, el Departament de Benestar Social i Família i Unicef de Catalunya organitzen la jornada “El 25è aniversari de la Convenció sobre els drets de l'infant. Reptes per a Catalunya i avaluació d'impacte en la infància”.

L'activitat tindrà lloc el proper dia 3 de juliol al Parlament de Catalunya amb la presència dels responsables d'UNICEF a Catalunya, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i la presidenta del Parlament català, Núria de Gispert.
 
La jornada comptarà amb la conferència “La Convenció sobre els Drets de l'Infant i els reptes per a Catalunya” a càrrec del membre del Comitè dels Drets de l'Infant de Nacions Unides, Jorge Cardona. Alhora, també se celebrarà la taula rodona “L'avaluació d'impacte en la infància com a instrument per millorar l'aplicació de la Convenció sobre els Drets de l'Infant” en la qual es presentaran experiències de Gal·les, Noruega i Flandes.

L'acte acabarà amb una nova taula rodona “Claus per fer avançar la Convenció sobre els Drets de l'Infant a Catalunya” en la qual participaran Anna Folch, la presidenta d'UNICEF Comitè Catalunya; Paco Estellés, coordinador de la Plataforma d'Infància de Catalunya; M.Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges per a la defensa dels drets dels infants i els adolescents; Dolors López, presidenta de la Comissió de la Infància del Parlament de Catalunya; i Mercè Santmartí, directora general de la DGAIA. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article