Impulsen el títol universitari d’expert en atenció a persones amb discapacitat intel·lectual

Un dels principals objectius dels curs és que els professionals coneguin les eines per a l'avaluació de les necessitats de les persones


La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-Universitat Ramon Llull, conjuntament amb Dincat, proposa el títol d'expert universitari en Atenció a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID).

El curs vol aprofundir en el concepte de discapacitat intel·lectual i del  desenvolupament, en els models i sistemes d'avaluació intervenció al col·lectiu i en què els professionals aprenguin a aplicar totes les eines i recursos que necessiten en l'atenció de les persones.

La titulació universitària va adreçada a professionals que, actualment, treballen amb persones adultes amb DID (graduats i llicenciats en psicologia i psicopedagogia, i diplomats en treball social i magisteri).

El curs s'impartirà durant el curs acadèmic 2014-2015, entre octubre i abril, en horari de tarda-vespre (de 18 a 21h) cada dilluns i dimecres. El període d'inscripcions s'acaba el 15 de setembre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article