Nou servei d'atenció en sexoafectivitat per a discapacitats

SAS-DI és una inicitiava que ha impulsat Dincat conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet i Aspanin


Entra en funcionament un nou servei d'atenció i assessorament en sexoafectivitat per a persones amb discapacitat, les seves famílies i per als professionals que treballen en aquest àmbit. 
 
Dincat és un dels impulsors d'aquesta iniciativa que es desenvoluparà conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet i Aspanin. L'objectiu és que aquestes tres entitats treballin de forma coordinada en l'assessorament i la intervenció de tipus formatiu i socioeducatiu. 
 
Cal dir que el servei està subvencionat per l'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Una de les principals línies de treball serà la prevenció, la detecció i la intervenció en relació als abusos sexuals. De fet, un informe del Parlament Europeu de l'any 2004 alerta que el 80% de les nenes i dones amb discapacitat són víctimes de maltractaments. 
 
Dincat col·labora des de principis d'any en l'elaboració d'un protocol d'actuació per a situacions de maltractament que està liderat pel Departament de Benestar Social i Família però que implica de manera transversal altres conselleries com la d'Interior, Salut, Empresa i Ocupació, Justícia i Ensenyament.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

jorge gava
1.

que guapo de niño

  • 0
  • 0

Comenta aquest article