Càpsules de coneixement en acció social a Tarragona

La Universitat Rovira i Virgili i ECAS organitzen un cicle per tractar les clàusules socials i la renda mínima garantida


La Universitat Rovira i Virgili acull durant els mesos de novembre i desembre el cicle "Càpsules de coneixement en acció social" que organitzen la comissió territorial d’ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social) a Tarragona i la Càtedra d’inclusió social d’aquesta Universitat.

Les càpsules es dividiran en tres sessions. La primera comença avui 5 de novembre, a partir les 11 del matí, que és també quan es presentarà tot el cicle de xerrades. Es farà amb la participació de Jordi Tous Pallarès, vicerector d’Universitat i Societat de la Universitat Rovira i Virgili; Àngel Belzunegui, director de la Càtedra d’Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili; Teresa Crespo, presidenta d’ECAS; i Lluís Suarez, membre de la Comissió territorial d’ECAS a Tarragona. Seguidament, començarà la xerrada "10 anys construïnt sector" i comptarà amb la presentació i la ponència de Joaquim Sabater, president de l’Observatori del Tercer Sector, i Vivian Cano, coordinadora de la Comissió territorial d’ECAS a Tarragona.

El cicle continuarà el proper dia 3 de desembre quan un membre del Grup de Treball de Prestació Servei de la Taula d’entitats del Tercer Sector i un tècnic de l’administració local seran els encarregats de parlar sobre les clàusules socials a partir de les 11 del matí.

Finalment, l'última càpsula serà el 17 de desembre amb una ponència sobre la Renda Mínima Garantida, que comptarà amb la participació de de Teresa Crespo, presidenta d’ECAS, i José Antonio Noguera, professor titular de sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per assistir al cicle, cal registrar-se a aquest formulari.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article