Dones diverses, dones en situació de violència masclista

Trobada de professionals per aprofundir en la intervenció amb dones amb diversitat funcional en situació de violència masclista


L’Institut Català de les Dones organitza, aquest dijous dia 20 al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada CEFJE (Carrer Ausiàs Marc, 40 de Barcelona), la trobada de professionals 'Dones diverses, dones en situació de violència masclista' per aprofundir en la intervenció amb dones, adolescents i nenes en situació de violència masclista. Enguany la jornada es centararà en les dones amb diversitat funcional que pateixen aquest tipus de violència.

Durant la jornada pretenem creuar les mirades, d’una banda, dels i les professionals dels serveis que atenen situacions de violència masclista i, d’altra banda, dels i les professionals que treballen exclusivament amb persones amb discapacitat, per tal de poder establir un terreny comú i unes bases conjuntes per a una intervenció de qualitat. D'aquesta manera, es treballarà en quatre àmbits:
  • Aproximar-se a la realitat de la dones amb discapacitat en situació o en risc de  patir violència masclista
  • Conèixer l’experiència d’alguns serveis especialitzats en violència masclista
  • Conèixer l’experiència d’algunes expertes especialitzades en les diversitats funcionals
  • Reflexionar sobre l’abordatge de la violència masclista amb les dones amb diversitat funcional.
La jornada, a la que cal inscriure's abans de demà, comptarà amb servei d'interpretació per a persones amb discapacitat auditiva.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article