Nova edició de CiutatBeta

Els objectius són donar a conèixer diferent barris i el concepte de treball col·laboratiu


La propera edició de CiutatBeta se celebrarà des del dia 26 d'aquest mes fins el mes de gener als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona i tindrà per objectiu educar sobre el treball col·laboratiu. CiutatBeta és una plataforma de treball i anàlisi que desenvolupa projectes innovadors per a l’acció social, alhora que explora la ciutat des d'una perspectiva interdisciplinària que proposi solucions creatives a les necessitats dels diversos barris. Aquesta edició es desenvoluparà al voltant del barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona, ja que són els territoris on es situa els fets de 1714 i per tant, van acollir una història cabdal en l'esdevenir identitari.

CiutatBeta proposa investigar l'entorn d'aquests tres barris, descobrir els diversos usos i significats que els veïns han practicat o concebut al llarg de la història i els canvis socials i antropològics que han experimentat els espais i els habitants. El connector ha estat la Riborquesta, una orquestra infantil de l'associació de música comunitària d'aquests barris que fomenta la integració i lligams amb l'entorn a través de la música.

A més, en aquesta edició es proposa treballar el concepte de cocreació o treball col·laboratiu entre els participants, veïns i tothom que vulgui per establir una acció concreta que tingui en compte els significats comuns d'aquests tres barris. Per això compta amb el facilitador, Lluís Sabadell, fundador de la plataforma Cocreable.

Per participar cal registrar-se.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article