El Projecte Home Catalunya s'enduu el Premi Voluntariat 2014

L'entrega de premis ha servit per cloure la capitalitat europea del voluntariat que la ciutat ha ostentat durant tot l'any


El Projecte Home Catalunya ha rebut, aquest dijous passat, el Premi Voluntariat 2014, un guardó lliurat per la Generalitat de Catalunya i que és un reconeixement a la tasca de tots els voluntaris i voluntàries de l’entitat.

A l'entrega del Premi, els membres de l'entitat han volgut agrair el "suport i ferm compromís" dels "115 voluntaris" que col·laboren actualment a l'entitat i als "960 que ho han fet des de la creació de Projecte Home". Tots ells "han desenvolupat una tasca valuosíssima i indispensable per a ajudar a moltes persones que pateixen problemes d’addiccions", han remarcat des de l'entitat.

El Premi Voluntariat 2014 s’ha entregat en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat en un acte que ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i ha servit també per cloure la capitalitat europea del voluntariat que la ciutat ha ostentat durant aquest 2014. Presentat pel periodista Màrius Serra, l’acte ha estat presidit per la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; i la presidenta del Centre Europeu del Voluntariat, Eva Hambach; que han lliurat el premi a Oriol Esculies, director de Projecte Home; i Víctor Díez, voluntari responsable de qualitat de Projecte Home.
   
El Premi Voluntariat 2014, que arriba a la XXIa edició, està organitzat pel Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. Enguany s'havien canviat les bases i la convocatòria volia premiar el projecte més rellevant sobre la millora de la transparència a les entitats, element que les bases del guardó consideraven "prioritari" per a la gestió de l’entitat. El premi només ha tingut un sol premi guardonat amb 10.000€.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article