Queda suspesa la jornada organitzada per Finan3 per conèixer què són els avals

Aquesta entitat, impulsada per entitats del Tercer Sector de Catalunya, treballa per millor la gestió econòmica de les organitzacions


Queda anul·lada la jornada informativa sobre els avals tècnics organitzada per Finan3, un servei d'acompanyament financer per a les entitats. 

Aquesta activitat havia de desenvolupar-se avui dimecres, 17 de desembre, a les 4 de la tarda i hi havien de participar el president de Finan3, Jaume Marí, i l'assessora financera d'Oinarri SGR, Maitane Álvarez. Per poder assistir en aquesta jornada, calia inscriure's prèviament. 

L'entitat volia explicar què són els avals tècnics, aquells pels quals una entitat financera respon als compromisos que contreu un avalat i que són exigits per les administracions per poder participar en concursos o licitacions públiques. Finan3 podria organitzar de nou aquesta activitat d'aquí uns mesos. 
 
Finan3 és una nova cooperativa de serveis sense ànim de lucre impulsada per la Taula del Tercer Sector Social. L'objectiu és fer front a les dificultats econòmiques de les organitzacions i oferir-los assessorament.
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article