Barcelona acull la BML, la caminada per recollir fons per als més vulnerables

L'organitza Sant Joan de Déu i promou la solidaritat, la inclusió i la sostenibilitat d'una manera activa


La BML, la caminada solidària organitzada per Sant Joan de Déu arriba a la seva quarta edició. L'objectiu de la jornada és sensibilitzar i recaptar fons per als programes d'atenció a les persones més vulnerables. 

La BML és una caminada no competitiva a la que hi poden participar equips d'entre 3 i 25 persones. Els equips es marquen un repte solidari, que és implicar el seu entorn per a sensibilitzar i recollir diners per a programes socials; i un repte esportiu, la distància a recórrer el dia de la caminada. El 100% dels diners aconseguits van destinats a programes socials de Sant Joan de Déu, en concret aquells destinats a les persones més vulnerables: sense llar, salut mental, discapacitat intel·lectual, dependència, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional. 

El format de la caminada solidària de Sant Joan de Déu "promou la solidaritat, la inclusió i la sostenibilitat de manera activa". De fet, la BML incorpora persones en risc d'exclusió en l'organització i els equips, facilita la inscripció a equips amb pocs recursos, incorpora criteris de comerç ètic i de proximitat i promou la reducció de residus i el reciclatge i fomenta el respecte pels espais naturals. 

Els equips triaran la distància a recórrer amb sortides a Can Cuiàs, el Parc de les Aigües, Vallvidrera i la plaça Espanya i arribada conjunta a la plaça de la Catedral i tot i que tots els membres han de realitzar els mateixos kilòmetres, la caminada disposarà de dos punts per incorporar persones amb mobilitat reduïda (úniques exemptes d'aquesta norma).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article