Epidemia The Game, app per recaptar fons per la lluita contra la Sida

El protagonista és un ninot que ha de protegir-se dels agents causants del VIH llençant condons


La Fundació Lluita contra la Sida, liderada per Bonaventura Clotet, ha llençat una aplicació, vàlida per Android i iOS, amb l'objectiu de recaptar fons per l'eradicació definitiva del VIH i per conscienciar sobre la seva prevenció.

'Epidèmia The Game', un joc arcade que costa 0,99 euros, té com a protagonista un nino: el Pitu a Google Play i el Tupi a Apple Store. Aquest té com a missió neutralitzar diferents elements que simbolitzen els agents causants de les malalties de transmissió sexual, amb especial referència al VIH. Per fer-ho, dispara preservatius per combatre els virus i s'apodera de píndoles per a la protecció, que representen el tractament antiretroviral.

Els jugadors tenen el control total del protagonista i, de fet, poden personalitzar-lo. Per fer-ho, però, han de comprar els articles (gorres, crestes, tatuatges...) disponibles a la botiga del joc i que tenen un preu que oscil·la entre 0,99 i 99€.

El programador Jordi Herms ha estat l'encarregat de realitzar el joc, mentre que la música ve de la mà del compositor Joan Dausà.

Festa de presentació del joc

Ahir a la tarda va celebrar-se una gala de presentació de l'app al El Palauet de Barcelona, on van assistir-hi Bonaventura Clotet, l'alcalde de la Ciutat, Xavier Trias; i els padrins de la iniciativa: el futbolista Carles Puyol, el presentador Jesús Vàzquez, l'actor Carles Sans i el productor Toni Cruz.

Així mateix,  l'acte també va comptar amb la presència de figures destacades com el xef Ferran Adrià, els directors de cine Ventura Pons i Dani de la Orden, el Mag Lari, els periodistes Manel Fuentes i Bibiana Ballbé, entre d'altres.

Durant la celebració, concretament a dos quarts de vuit del vespre, la Fundació de la Lluita contra la Sida va impulsar una piulada massiva amb el hashtag #epidemiaAlert, per tal d'aconseguir el màxim ressò mediàtic possible, i va esdenvenir Trending Topic.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article