“Guanya’t el Cel amb el Pare Manel” arriba a la seva 19a edició

Aquesta gala solidària se celebrarà el 2 de juny al Teatre Victòria de Barcelona i recaptarà fons pels nens en risc d'exclusió


Diferents personatges coneguts del món de la música, el periodisme o la cultura amenitzaran la gala benèfica “Guanya't el cel amb el pare Manel” que se celebrarà el dimarts dia 2 de juny al Teatre Victòria de Barcelona.

Aquesta festa arriba enguany a la seva 19a edició i comptarà amb la participació d'Els Òscars, La rumbeta, Mag Lari, Manel Fuentes, Toni Moog, Love of Lesbian, El Tricicle i Xavier Sardà, entre d'altres personalitats.
 
L'objectiu d'aquesta gala solidària és recaptar diners que es destinaran a projectes per a nens i joves que es troben en risc d'exclusió social.
 
Les entrades, amb uns preus que oscil·len entre els 30 i els 40 euros, poden adquirir-se online o de dimecres a diumenge, de 5 de la tarda a 9 del vespre , a les taquilles del Teatre Victòria, situat a l’Avinguda del Paraŀlel, 67.

També es poden comprar directament a la Fundació Pare Manel i arribaran a la casa del comprador. Per contactar-hi es pot enviar un email o trucar al 933112006 / 670297805.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article