L'ONG ABD fa una crida per moblar sis habitatges destinats a famílies vulnerables

Necessiten recaptar 6.500 euros abans del 15 de setembre per equipar els pisos


L'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) ha fet una crida per recaptar 6.535 euros necessaris per moblar sis habitatges que els ha cedit la Fundació Hàbitat3, a través de l'Agència d'Habitatge de Catalunya.

Aquestes llars han d'acollir famílies en situació de vulnerabilitat social, però no compten amb cap tipus d'equipament, fet que suposa un problema pels futurs inquilins, que no tenen recursos econòmics per fer front a despeses com un llit, electrodomèstics, etc.

El cost aproximat per moblar un habitatge d'ús individual és de 1.000 euros, a multiplicar per 5 llars d'aquestes característiques. A aquests 5.000 cal sumar-hi els 1.500 euros que costa habilitar el darrer dels pisos, d'ús doble.

Data límit: 15 de setembre

Per tal d'ajudar a aquestes famílies a equipar les noves llars es poden fer aportacions al compte bancari ES 81 2100 3062 4522 00197149 indicant el concepte “Llars-CC85” abans del 15 de setembre, que és quan està previst que es traslladin a viure-hi.

També es poden aportar mobles, electrodomèstics i roba en bon estat enviant un correu a [email protected] per tal de gestionar-ne la recollida. Podeu consultar la llista completa de les necessitats aquí.



Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article