Arriba la V Jornada de Voluntariat Social a Lleida

L'organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social i tindrà lloc demà 6 d'octubre


Lleida acull aquest dimarts 6 d'octubre la V Jornada de Voluntariat Social, després de l'èxit de les quatre primeres edicions. Sota el títol 'Créixer amb el voluntariat: competències per a l'enriquiment personal', tindrà lloc a dos quarts de cinc de la tarda a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de Lleida (Cappont).

L'objectiu de l'esdeveniment és donar a conèixer i sensibilitzar la població sobre quin és el paper de les entitats socials, quin rol poden jugar les persones voluntàries i de quina manera la ciutadania es pot implicar en aquestes.

La primera ponència anirà a càrrec de l'Eva Benito, professora d’Educació Social i Psicologia de la Universitat de Lleida i Educadora Social de l’Oficina d’Atenció per a Persones en Situació Sense Llar de l’Ajuntament de Lleida.

La segona part de la Jornada comptarà amb cinc entitats federades a la Federació Catalana de Voluntariat Social que exposaran allò que fan en el seu treball diari i incidiran també en la importància dels valors en la tasca realitzada pels seus voluntaris:  Associació Alba, Associació Lleidatana Síndrome de Down, AFANOC, Centre Assistencial Sant Joan de Déu i Fundació Privada Ilersis.

Per inscriure-us podeu enviar un correu electrònic a [email protected]


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article