Actors amb i sense diversitat funcional s'uneixen en una nova obra de teatre

BamBú cia de teatre estrena el 6 de febrer 'El mirador de les paraules que no puc dir', una producció accessible i inclusiva


El proper dissabte 6 de febrer la companyia d'arts escèniques BamBú cia de teatre estrena la seva nova producció: 'El mirador de les paraules que no puc dir'. Com ha fet durant la seva trajectòria d'any i mig, l'obra inclou actors amb i sense diversitat funcional i llengua de signes i audiodescripció en escena.

L'estrena tindrà lloc a El niu de bambú, un nou espai sociocultural situat al barri de Guinardó de Barcelona, fundat per la directora de la companyia i autora també de l'obra, Carla Torres Danés.  

'El mirador de les paraules que no puc dir' és un text de creació pròpia que incita a qüestionar-nos com un món envaït d'altes tecnologies per a la comunicació, és també un món envaït per la soledat i el desig de comunicar- se de debò. Una reflexió sobre el nostre món, el món d'avui, les pors i els límits del llenguatge i de la comunicació. Una oda a l'esperança que en la soledat intrínseca de l'ésser humà. 

La nova producció compta amb l'actor Eladio Herranz, amb diversitat funcional, Cristal Barreiro, actriu sense diversitat, i Mireia Isal i Mireia Angulo, actrius en llengua de signes.  Es tracta  d'una "aposta en ferm per un teatre inclusiu i accessible que reivindica la seva presència en circuits teatrals convencionals per tal de sensibilitzar vers la diversitat funcional i les propostes artístiques emergents", explica la companyia teatral en un comunicat.

Dates: 6, 7, 13 i 14 de febrer.

Horari: Dissabtes 20:30h, Diumenges 19:30h.

Reserves: [email protected]  / 639 146 128.

Preu entrada: 12€ (sense descompte), 10€ (comparteix alguna imatge promocional o el teaser a xarxes socials i ensenya-ho a taquilla).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article