El Taller Jeroni de Moragas busca 'padrins' per finançar cadires adaptades

L'entitat necessita 40 seients per a persones amb necessitats físiques i psicomotores especials que es troben en procés d'envelliment


Fa més de 40 anys que la cooperativa Taller Jeroni de Moragas treballa a Sant Cugat i a la resta del Vallès Occidental per ajudar sociolaboralment a persones diversitat funcional intel·lectual, mental i del desenvolupament. Ara han encetat una campanya de microfinançament per aconseguir 40 cadires adaptades a per a usuaris de la seva entitat.

'Apadrina una cadira!' és el lema que resumeix l'objectiu de la campanya de microfinançament que aquesta setmana ha començat al Totsuma el taller Jeroni de Moragas. L'objectiu és sufragar els 60 euros que costa cada una de les 40 cadires que necessiten per a persones de l'entitat que es troben en procés d'envelliment i presenten demències prematures.

L'entitat està segura que si s'aconsegueix l'objectiu de finançament de 2.500€, els usuaris "podran mantenir i desenvolupar competències físiques, emocionals i cognitives; refermar la seva voluntat de progrés i el seu afany de superació". De moment, el projecte ja ha aconseguit la meitat del finançament necessari.

Les cadires que necessita el Taller són d'oficina "ISO" entapissades amb pell ecològica, amb braços, escuma alta densitat i estructura acer. Per finançar-les, l'entitat ha elaborat diverses recompenses que van des de cinc a 500€. tots els productes i lots que s'hi ofereixen han estat fets per persones amb diversitat funcional, intel·lectual, mental i del desenvolupament als quals donen feina des del Taller.

Actualment, la Cooperativa desenvolupa diferents projectes productius, amb l'objectiu de reforçar la inserció laboral. El Taller treballa en diverses activitats productives com la de manipulats, neteja viària i brigades de neteja. Recentment, s'ha consolidat el funcionament de la Bugaderia Jeroni de Moragas i  actualment s'està desenvolupant el projecte MIX SERVEI.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article