Superheroi(ne)s BCN, una jornada solidària contra l'exclusió social

El proper diumenge 8 de maig 5 entitats recaptaran fons en una gimcana festiva on els participants hauran de superar diferents proves vestits amb una capa


Per segon any consecutiu, cinc associacions -acidH, AFEV Barcelona, Fundació Àmbit Prevenció, Iniciatives Solidàries i Associació “in via”- han unit forces per impulsar la jornada ‘Superheroi(ne)s BCN Day 2016’ amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i "l’esforç heroic de moltes persones que lluiten dia a dia per superar-les".

Es tracta d’una gimcana no competitiva, que tindrà lloc el proper diumenge 8 de maig al costat de la Font Màgica de Montjuïc, en què les persones participants es posaran una capa de superherois per superar 5 proves d’enginy, equilibri, habilitat i col·laboració. La participació serà per equips de 3 a 10 persones, formats per famílies, amics i tothom qui vulgui participar.

L'objectiu de l'acte és donar a conèixer les entitats i "mobilitzar i divertir la ciutadania" alhora que es recapten fons. Tots els participants majors de 14 anys contribuiran amb 15 euros a la tasca de les cinc entitats organitzadores, que atenen persones en situacions de desavantatge per diferents motius, com ara la diversitat funcional, la pobresa i el consum de drogues.

Les donacions aniran destinades a 5 causes concretes: beques per a escolaritzar persones amb Intel·ligència límit i inclusió social persones amb discapacitat (acidH), Cap infant víctima de violència! Infància maltracatada (in via); el Mentoratge d'infants en risc per part d'universitaris Entàndem (AFEV Barcelona), el projecte 3 àpats el dia per a tothom (Iniciatives Solidàries) i A peu de carrer!, un programa destinat a la prevenció del VIH en persones consumidores de drogues i treballadors/es sexuals en situació vulnerabilitat (Àmbit Prevenció).

Actors com Toni Albà i Manel Piñero presentaran la festa amb el seu humor. L’escriptora Asha Miró, l’actriu Anna Bertran o l’actor Lluís Altés també amenitzaran la jornada, que tancarà amb un pica-pica per als participants.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’activitat o in situ el mateix dia. Són gratuïtes pels menors de 14 anys. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article