S'obren inscripcions per la I Escola d'estiu de l'economia social i solidària

L'organitza la Xarxa de l'Economia Solidària i la Fundació Cívia Esperanzah i tindrà lloc del proper 30 de juny fins el 2 de juliol


La Xarxa de l'Economia Solidària (XES) i la Fundació Cívica Esperanzah han organitzat la primera edició de l'escola d'estiu de l'economia social i solidària, que tindrà lloc del 30 de juny al 2 de juliol al Prat de Llobregat. Es tracta d'un conjunt de formacions que volen respondre a les moltes necessitats que emergeixen avui en dia.

Les formacions s'estructuren en quatre àmbits: l’economia de les cures, feministes i solidàries; estructures del Comú; poder local i economia solidària, i creació i enfortiment dels mercats socials locals. Totes elles s'iniciaran amb la contextualització per part d’especialistes de la XES, es presentaran bones pràctiques i, en alguns casos, es dedicaran espais a l’assessoria sobre la temàtica en qüestió.

L'acte d'inauguració serà a les 19h el dia 30 de juny al Cèntric Espai Cultural (Plaça Catalunya, El Prat de Llobregat), que anirà seguit d'un diàleg entre Jean Louis Laville, catedràtic d'economia solidària del Conservatori de les Arts i els Oficis de París (CNAM) i Roger Palà, periodista del Crític.

La resta d'activitats es duran a terme al Centre Cívic El Prat de Llobregat – Delta (carrer Riu Llobregat, 94) per les quals és necessària la inscripció prèvia, tot i que són gratuïtes. Al díptic de l'organització s'hi especifica tota la informació de les jornades.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article