Arriba la XIII edició dels Premis Francesc Candel

La Fundació Carulla atorga 5 guardons de 3.000€ a entitats que promoguin projectes per a la integració d'immigrants


La Fundació Carulla ha obert la convocatòria de la XIII edició dels Premis Francesc Candel, destinats a guardonar i difondre les bones pràctiques d’entitats i institucions en l'àmbit de la integració dels ciutadans catalans d'origen immigrant. 

En total es tracta de cinc premis dotats de 3.000 euros cadascun, que compten amb la col·laboració de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, reconeixen projectes i experiències que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació. Aquí podeu consultar les bases.

Enguany les propostes, que han de presentar-se abans del 20 de juliol al formulari del web, seran valorades per un jurat format per Andreu Domingo, Orland Cardona, Carles Duarte, Najat El Hachmi, Josep González-Agàpito, Núria Llevot, Sandra Rodríguez i Laia Tomàs. El veredicte es coneixerà a mitjans d'octubre en un acte públic.

L'any passat van premiar-se el projecte 'Desmuntant Prejudicis' de l'Associació per a l'orientació, Formació i Inserció dels Treballadors Estrangers (CITE-CCOO), Dona Kolors: Taller d'inserció laboral; Mentoria per a joves immigrants i refugiats, el Programa d'Acompanyament a Joves Reagrupats; i el reportatge del Programa 30 minuts 'CIE, presó administrativa'. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article