El Berguedà potencia l’esport com a eina per plantar cara a l’atur

Aquesta serà la cinquena edició del programa ‘No estiguis parat. Mou-te!’, que pretén mantenir actives les persones que estan desocupades


L’Agència de Desenvolupament del Berguedà inicia per cinquè any consecutiu el programa ‘No estiguis parat. Mou-te!’, que pretén mantenir actives les persones que estan desocupades. Segons l’organització, es tracta d’un projecte que contribueix a adoptar una actitud més positiva i activa per fer front a la inactivitat laboral a través de la promoció de l'activitat física i esportiva. 

L’activitat, que durarà 14 setmanes, començarà el 12 de setembre i finalitzarà el 16 de desembre. Al llarg d’aquest període, les persones desocupades podran participar dos cops per setmana i de forma gratuïta a les activitats i tallers que es faran de forma itinerant a diferents pobles i ciutats de la comarca del Berguedà: Avià, Bagà, Berga, Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, la Pobla de Lillet i Puig-reig.
 

Des del 2012, un total de 124 persones (67 homes i 57 dones) ja han participat en aquestes activitats, que estimulen valors com ara l'esforç, la disciplina, la perserverança, l'autoconfiança, l'autocontrol, el treball en equip, l'orientació a resultats, el respecte cap els altres, l'esperit de superació o la socialització, tots ells imprescindibles per a la recerca de feina.
 

Si et vols inscriure a ‘No estiguis parat. Mou-te!’, només cal que omplis el següent formulari.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article