La Generalitat llença una eina per localitzar centres sanitaris, farmàcies i comissaries properes

El servei @Generalitat_Bot, disponible a l'aplicació de missatgeria Telegram, permetrà als usuaris trobar equipaments pròxims a la seva ubicació de manera ràpida


La Generalitat ha posat en marxa una eina que oferix informació a través dels telèfons intel·ligents. Es tracta d'un 'bot' a l'aplicació de missatgeria instantània Telegram, que permet als ciutadans cercar comissaries de policia, farmàcies i centres sanitaris i d'atenció primària.


Un cop obres l'aplicació al mòbil i cerques @Generalitat_Bot, el servei obre un xat on et pregunta quina informació busques i et dóna tres opcions a marcar: farmàcia, comissaria i centre sanitari. Quan li indiques què necessites et demana que activis la geolocalització del teu dispositiu i et pregunta en quin radi de distància vols buscar.

Només cal seguir les indicacions perquè et proporcioni el nom de l'equipament més proper, la direcció, la població i el telèfon i, si no és capaç de trobar una resposta satisfactòria, et posi en contacte amb el canal d’atenció ciutadana perquè facis les preguntes pertinents a un operador del 012.

El canal de la Generalitat en l'aplicació Telegram es va inaugurar  el 12 de maig amb l'objectiu de difondre notícies, continguts i informacions amb valor per la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep M Armengou Barcelona
1.

Espero que no la "llenci " sinó que la "llanci". Ai !!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article