Oberta la convocatòria del Premis La Confederació 2017

Els guardons reconeixen les millors iniciatives de gestió democràtica i de transformació social en el Tercer Sector


La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, ha convocat els Premis La Confederació 2017 per reconèixer a les organitzacions les bones pràctiques per avançar cap a una gestió més democràtica i de transformació social.

Els premis tenen dues categories: una per reconèixer accions innovadores destinades a avançar cap a models de gestió més democràtica a les organitzacions del Tercer sector; i una segona per reconèixer accions amb impacte i voluntat de transformació social realitzada per aquestes organitzacions. Cada una de les categories rebran un primer premi de 3,000 euros i un segon, amb un import de 2,000 euros.

Poden presentar-se al guardó les entitats del Tercer Sector Social amb activitat econòmica que treballen en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones. Totes les iniciatives presentades que compleixin els criteris de selecció entraran a formar part d’un recull de bones pràctiques de gestió democràtica i de transformació social. Es pretén, d’aquesta manera, posar en valor el retorn social que generen les organitzacions del Tercer Sector Social.

El termini per la presentació de candidatures es tancarà el dia 3 de març a la una del migdia. Les organitzacions interessades poden presentar les seves propostes a través d’un formulari al web. Les bases poden consultar-se aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article