‘Una nit de bojos’ per sensibilitzar els espectadors sobre els trastorns de salut mental

Pallapupas celebra avui, 27 de març, la 4a edició d'aquest espectacle


Una nit on tothom farà una mica el boig. Aquest és el propòsit de Pallapupas, l’entitat que agrupa diversos pallassos que alegren el dia a dia als infants que tenen malalties greus i que viuen a l’hospital, i que avui celebra la 4a edició de l’espectacle ‘Una nit de bojos’.

A dos quarts de 9 del vespre, el Teatre l’Aliança de Poblenou acollirà l’obra amb l’objectiu de demostrar com les persones que tenen trastorns de salut mental poden millorar la seva salut emocional gràcies al teatre.

‘Una nit de bojos’ és un espectacle ple d’humor i emocions que compta amb les actuacions d’artistes de primer nivell i amb les companyies de Pallapupas, formades per persones amb trastorns de salut mental i per les seves famílies.

Els beneficis de l’obra es destinaran al programa de Teatre Social de Pallapupas, que treballa perquè tan dins com fora de l’hospital les persones que tenen un trastorn mental millorin la seva capacitat de relacionar-se.

Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir online i l’entitat ha obert un espai al seu web on es poden fer donatius des de 10€ fins a 100€ per a aquest col·lectiu.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article