‘No em demanis que recordi’, la cançó solidària contra l'Alzheimer

Els alumnes de 3r d'ESO de l'escola Arrels de Solsona han creat l'himne amb l'ajuda del cantant dels Lax'n'Busto, Salva Racero


Conscienciar sobre l'Alzheimer és l'objectiu que persegueixen els alumnes de 3r d'ESO de l'escola Arrels de Solsona. Per fer-ho, han creat la cançó ‘No em demanis que recordi’ i han comptat amb l'ajuda del cantant del grup Lax'n'Busto, Salva Racero. L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Solsona també hi ha col·laborat, assessorant, els estudiants sobre aquesta malaltia.

Els alumnes de l'escola Arrels han volgut donar un cop de mà amb la lluita contra l'Alzheimer, una malaltia que afecta a més de 120.000 persones a Catalunya. No em demanis que recordi és el tema que han creat. Tot i que la idea és dels alumnes, Salva Racero, ha posat veu a la cançó i els ha assessorat en els processos de composició i gravació. L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer també ha assessorat els estudiants pel que fa als temes realcionats amb la malaltia.

Assignatures de sensibilització

El projecte forma part d'una assignatura que desenvolupa les habilitats emprenedores dels estudiants, a la vegada vol mostrar als estudiants la xarxa d'associacions de la ciutat per sensibilitzar-los. Mitjançant aquest tema, que ja es pot trobar en plataformes digitals com YouTube i que està agafant força viralitat, tindrà com a protagonistes dos avis i dos nens, i els alumnes autors del tema també hi apareixeran.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article