Els actors de Merlí, ambaixadors de la setena cursa solidària per la Paràlisi Cerebral

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral celebra el proper 1 d’octubre la nova edició de la iniciativa, que l’any passat va reunir a més de 2.300 persones a Barcelona


Els actors de Merlí, la sèrie d’èxit de TV3, són enguany els ambaixadors de la setena cursa solidària ‘En marxa per la Paràlisi Cerebral’ que se celebrarà el proper 1 d’octubre i que organitza anualment la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etimologies similars (FEPCCAT) i IPSEN Pharma.

A la passada edició més de 2.300 persones van participar de l’activitat, que vol conscienciar sobre la igualtat d’oportunitats i la necessitat de la inclusió social. A més, ‘En Marxa per la Paràlisi Cerebral’ és un homenatge a totes aquelles persones que, d’una manera o d’altra, conviuen amb la paràlisi cerebral o altres discapacitats similars, i que dia a dia lluiten per una vida com més normalitzada possible.

Com cada any, la cursa solidària compta amb ambaixadors que donen suport a la iniciativa. El 2016 va ser Quim Masferrer, i el 2015, José Corbacho. Aquest any, són els actors de Merlí, la sèrie d’èxit de TV3, qui acompanyen als quatre joves protagonistes del cartell que formen part de les entitats membres de la FEPCCAT: Marta Platero, Jordi Freisó, Edu Legido i Sara Gómez.

La paràlisi cerebral és la causa més freqüent de discapacitat infantil i s’estima que un de cada 500 nounats té paràlisi cerebral. Des de fa set anys, la celebració anual de la cursa solidària ‘En Marxa per la Paràlisi Cerebral’ és un punt de trobada de persones amb aquesta discapacitat i discapacitats similars, famílies, professionals, voluntaris i altres participants que reconeixen el treball i la trajectòria de les entitats que treballen en l’atenció, la formació i la integració social del col·lectiu.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la cursa i es pot escollir entre dos recorreguts: un de 5km (4.500m) i un altre de 1km (1.350m).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article