Memòria Social.cat 2021

Aquest 2021 ha estat un any molt productiu al Social.cat. Hem encetat dos nous projectes: la Setmana del Llibre Social i el Baròmetre sobre la feminització de la pobresa a Barcelona. També hem tornat a celebrar —de nou presencialment!— la 5a edició de la jornada SocialLab, enguany amb el lema ‘Comunicar per crear’.

Tot això sense oblidar la nostra vocació com a servei informatiu de l’acció social a Catalunya, molt marcada encara per la Covid-19 i sobretot per les conseqüències socioeconòmiques derivades de la pandèmia, amb un augment de la pobresa i la vulnerabilitat sense precedents. Com sempre, des del Social.cat hem donat veu a les organitzacions, plataformes, col·lectius i administracions que han lluitat en primera línia per intentar donar resposta a la crisi.

També hem continuat potenciant la nostra mirada crítica i d’anàlisi gràcies al nostre gran equip d’opinadors i opinadores que, des de tots els àmbits de l’acció social, han compartit reflexions que enriqueixen sens dubte el debat ciutadà.