Memòria Social.cat 2022

Quan semblava que el 2022 havia de ser l'any de la recuperació de la pandèmia de la Covid-19, la invasió russa a Ucraïna va provocar una crisi econòmica i inflacionària que encara avui en dia afecta les famílies de Catalunya i Europa en general. Al Social.cat hem donat veu a totes aquelles entitats i persones que han donat resposta al creixement de la pobresa i la desigualtat.

A més, en aquests moments d’incertesa, hem apostat per ajuntar-nos per buscar solucions. Per aquest motiu, enguany la sisena edició del Social Lab va portar el lema 'Comunicar per compartir' i va ser la jornada més participativa i dinàmica de totes. Per altra banda, el diari ha continuat amb la Setmana del Llibre Social, un esdeveniment nascut l'any 2021 i que enguany s'ha consolidat a diverses llibreries de Barcelona.

Com sempre, hem continuat potenciant la nostra mirada crítica i d’anàlisi gràcies al nostre gran equip d’opinadors i opinadores que, des de tots els àmbits de l’acció social, han compartit reflexions que enriqueixen, sens dubte, el debat ciutadà.