“La millor tècnica per no posar-se nerviós és creure en allò que estàs fent”

Llucià Ferrer | Periodista i presentador


En Lluc Valls, redactor de la revista digital Èxit21 entrevista al periodista i presentador Llucià Ferrer. En una conversa plena d’energia i bon humor, Ferrer repassa la seva trajectòria professional, que comença a Ràdio Manlleu.

Així, Ferrer explica que li agradava molt la música i escoltava un programa de la ràdio local on es podien dedicar cançons. “Vaig trucar per dedicar-li una cançó a l’equip de futbol del Tenerife perquè havia guanyat al Madrid i això va fer que el Barça, en l’última jornada de lliga fos campió”, recorda alegre. Amb aquesta trucada i posterior visita als estudis radiofònics, Ferrer va adonar-se’n que la ràdio li agradava molt. De seguida hi va treure el cap i fins avui. Ferrer reconeix que la ràdio és “més màgica que la tele” i es defineix com un “home de la ràdio”.

Preguntat per la possible desaparició de la ràdio amb l’entrada de les noves tecnologies, Ferrer es mostra convençut que la ràdio mai morirà, en canvi, no es mostra tan positiu pel que fa al futur de la televisió. “Amb l’entrada de les noves plataformes televisives ens hem de preocupar més”.

Valls li demana si té alguna tècnica per no posar-se nerviós abans d’entrar a un programa i Ferrer li respon que no s’ha posat mai nerviós: “Saps què passa? Que no hem vingut a la vida a patir. El millor per no posar-se nerviós és creure en allò que estàs fent”. Preguntat per la presència de les persones amb discapacitat als mitjans, Ferrer considera que aquest col·lectiu hauria de “parlar més”. A més, demana als comunicadors que siguin curosos a l’hora de nombrar el col·lectiu i que utilitzin vocabulari no estigmatitzant.

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article