“No tenim una vida fàcil, però soc un persona forta i valenta i ningú pot amb mi”

Lupe Hurtado | Coach


Lupe Hurtado tenia molt clar el que volia fer i va anar a aconseguir-ho. La paràlisi cerebral que té des del seu naixement, no li ha impedit lluitar per arribar al lloc que s’havia marcat: ser coach i ajudar a les altres persones a treure el millor de si mateixes.

En una entrevista amb el redactor d’Èxit 21 Gerard Ruiz, Hurtado assenyala que des del coaching, ajuda a les persones aconseguir els seus objectius, i, també “a ser felices i no acceptar la vida que els altres diuen hem de dur”, diu.

Ella n’és un clar exemple. Hurtado va deixar una feina còmoda en el Govern de les Illes Balears, per arriscar-se a començar des de zero, i muntar la seva pròpia empresa de coaching, el treball que realment volia fer. “Faig xerrades per motivar a la gent i també ofereixo formació per ajudar als pares que tenen fills amb capacitats diferents, perquè treguin el millor d’ells mateixos i dels seus fills”, comenta Hurtado durant l’entrevista.

De la seva paràlisi, Hurtado admet que l’ha ajudat. “M’ha fet ser una persona molt forta i decidida”, explica la coach. “No tenim una vida fàcil i a la gent li agrada riure-se’n de nosaltres, però jo el que he intentat sempre és demostrar que soc una persona forta i valenta i que ningú podia amb mi”, assegura la dona.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article