'El món és inclusiu i som capaços de tot'

Anna i Marc Vives |


Les entrevistes d’Exit21 que enllacem al Social.cat són fruit de la col·laboració entre ambdós mitjans. Exit21 és una plataforma facilitada per la Fundació Catalana Síndrome de Down que va començar a caminar el 2011. Es tracta del primer mitjà de comunicació pensat, elaborat i executat per persones amb discapacitat. El Social.cat va publicar el passat juliol un reportatge sobre la seva tasca.

Clara Hervas, periodista del portal digital Exit21, entrevista aquesta vegada a Marc Vives i Anna Vives, dos germans que tot i ser com la nit i el dia tenen una estreta relació. Ell reconeix que la seva germana l’ha ajudat "a ser una persona més empàtica, que pensa més amb el cor i que intenta ser més positiu i esforçar-se per aconseguir els objectius".

L’Anna té Síndrome de Down i ens explica com l’any 2012 va crear la seva pròpia tipografia amb l’ajuda d’un equip. La seva lletra l’hem pogut veure en cupons de la ONCE, a la moto de Jorge Lorenzo o a les camisetes dels jugadors del Barça. També ha escrit el llibre ‘Si creus amb mi, et sorprendré’, que relata la seva història, juntament amb Francesc Miralles.

El Marc és el director de la Fundació Itinerarium, una entitat social que treballa per millorar processos que afavoreixin les capacitats de les persones. A l’entrevista parla també dels circuits inclusius i el futbol inclusiu, dues iniciatives impulsades des de la Fundació.

 

Entrevista a Anna i Marc Vives from Fundació Catalana Síndrome Dow on Vimeo.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article