“La diversitat ens enriqueix”

Jordi Cuixart | Empresari i president d'Òmnium Cultural


L’Andy Trias, periodista del portal digital Èxit21, entrevista aquesta vegada a Jordi Cuixart, empresari i president de l’associació Òmnium Cultural. Amb ell, conversen sobre el futur de Catalunya però també sobre el compromís de la seva empresa amb les persones amb diversitat funcional.

No ho tenia com un objectiu el fet d’acabar presidint Òmnium”, assegura Cuixart, però “va ser la manera de tancar el cercle, perquè l’entitat ja va ser fundada per empresaris 55 anys enrere”. Sobre la celebració del referèndum, Cuixart és optimista. “Estem convençuts que aquest 2017 votarem”, afirma.

També parlen de la campanya Lluites compartides que va engegar òmnium fa pocs dies. L’objectiu d’aquesta la de fer un reconeixement a persones de diferent naturalesa que han lluitat per aconseguir drets socials al llarg del temps. “Les lluites formen part de l’ADN del nostre país”, subratlla Cuixart.

A banda de presidir Òmnium Cultural, Cuixart és empresari i té un compromís ferm amb aquest col·lectiu. “De cada 10 treballadors de l’empresa, un és una persona amb diferents capacitats”. “Les persones amb discapacitat s’han de poder desenvolupar en el món de l’empresa amb plena normalitat”, defensa Cuixart, i afegeix que “aquest país és divers i ric en la diversitat, i aquesta diversitat ens enriqueix”.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article