“El pare em va aconsellar que anés als pobles amb ganes d’aprendre i d’escoltar”

Quim Masferrer | Actor i presentador


Beatriz Ruiz, redactora del portal digital Èxit21, entrevista Quim Masferrer, actor i presentador. El Quim va començar la seva carrera al Teatre de Guerrilla i des de fa un temps que també recorre els pobles més petits de Catalunya per conèixer i aprendre històries de les persones que hi viuen.

Masferrer ha pujat a l’escenari incomptables vegades però explica que segueix posant-se nerviós com el primer dia. “El dia que jo pugi en un escenari i no em posi nerviós voldrà dir que hauré perdut tot el respecte cap a la feina i cap al públic”, afirma. El Teatre de Guerrilla va ser el seu tret de sortida en el món de la comèdia. Com diu ell, “això tan difícil i que malauradament no tothom aconsegueix que és poder-te dedicar a una cosa que t’agrada”.

Des d’aleshores ha provat diferents registres i ara es considera una persona “polivalentˮ. És per això que s’ha atrevit amb l’obra ‘Temps’, on es posa a la pell d’un personatge a qui li queden 90 minuts de vida, o bé a presentar la Marató de TV3 de l’any 2014.

Tot i el seu llarg recorregut sobre els escenaris, el Quim també se’l coneix com “el forasterˮ, gràcies al programa de TV3 que s’ha emès des del 2013. Segons Masferrer, un consell del seu pare li va ser clau per començar el programa i que funcionés: “Quim, ves als pobles amb ganes d’aprendre, i ves-hi amb ganes d’escoltar, més que amb ganes de xerrar”.

Quan la Beatriz li demana al Quim si es pot fer humor de la discapacitat li respon: “Es pot fer humor de tot, però ja hi ha algunes coses que no em venen de gust de fer per sentit comúˮ.

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article