“Les persones amb discapacitat tenen un paper important en tot”

Marc Colomer | Director de l'Agència Catalana de Notícies


Alfonso Varona, redactor del portal digital Èxit21, entrevista Marc Colomer, director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Colomer va començar la seva trajectòria en el món del periodisme a la ràdio local, que assegura que és “on ha començat la majoria de periodistes”.

Per Colomer, ser director de l’agència pública de notícies del país és “un honor” però també “una responsabilitat” perquè, assegura, “no és gens senzill”. El director de l’ACN està especialitzat en periodisme polític i cita com a “complicada” la relació entre el periodisme i la política. “Els polítics necessiten els periodistes per poder difondre els seus missatges i els periodistes necessitem els polítics per saber què es cou a les institucions i als llocs on es decideixen les coses que afecten a la gent”.

Més enllà dels polítics, per Colomer l’entrevista més impactant que ha fet mai ha estat a la monja Teresa Forcades, perquè va ser al monestir de la serra de Montserrat, que és un entorn poc habitual a l’hora de fer entrevistes.

I quan Varona li pregunta quin paper creu que han de tenir les persones amb discapacitat el periodista respon que han de tenir un paper important “en tot, no només en el periodisme, perquè són integrants d’una societat integradora” i felicita el projecte Èxit21 per potenciar “el coneixement de la diferència”, que assegura que és el que “fa les societats més riques”.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article