Tot ha de canviar!

Diverses Autores

Tot ha de canviar!

Editorial: Raig Verd

Pàgines: 304

Gènere: Acció social

ISBN: 9788417925581

Compra'l

Warren Buffet va dir aquesta cèlebre frase: “És cert, hi ha una guerra de classes, però és la meva classe, la classe rica, la que està fent la guerra, i l’estem guanyant”. Aquest brutal enfrontament social mai ha estat tan tangible com amb la crisi de la Covid-19, que agreuja les desigualtats i incrementa l’acumulació de riquesa precisament per a aquells que estan conduint el planeta cap a una extinció massiva.

Ens estem asfixiant a les mans no només d’un virus, sinó també de la brutalitat policial i d’un sistema mundial basat en l’extracció, l’expansió i l’explotació. La crisi climàtica, l’amenaça nuclear, les pandèmies i el racisme: aquests són els quatre genets del capitalisme global i la seva violència estructural contra la naturalesa, els éssers humans i el mateix futur.

Necessitem connectar i construir un món més enllà de la noció destructiva del “progrés” que domina la modernitat capitalista. No ha de quedar res de l’antic sistema, però tota la bellesa, la humilitat i la determinació de la nostra lluita comuna, que aquest mateix sistema no arriba a comprendre, acullen l’esperança del canvi que necessitem.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article