L’art de fer classe

Daniel Cassany

L’art de fer classe

Editorial: Anagrama

Pàgines: 192

Gènere: Educació

ISBN: 9788433915870

Compra'l

Quin és el secret d'una bona classe? Com s'aconsegueix captar i retenir l'atenció dels alumnes? Com podem gestionar l'estrès com a professors? Com ens hem de relacionar amb els estudiants? Com podem detectar i prevenir les situacions conflictives?

Aquest llibre contesta aquestes preguntes i d'altres que ens fem els docents cada dia. Fa èmfasi en l'aprenentatge de les llengües –l'especialitat de l'autor– i en l'aprenentatge de qualsevol matèria gràcies a l'eina del llenguatge. Per això, és un volum útil per a qualsevol docent o orador que vulgui fer classes, tallers o seminaris.

De manera clara, àgil i didàctica, Daniel Cassany explica com crear dinàmiques de grup, com generar un bon ambient a l'aula, com potenciar el treball en equip, com fer-se entendre, com gestionar el temps, com aplicar les tecnologies digitals i saber-ne valorar els pros i els contres. L'art de fer classe és un manual ple de pistes i claus, que incorpora quadres de síntesi i recursos pràctics i que farà més fàcil la tasca docent.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article