Comunicació més enllà de la discapacitat

Anna Esclusa Feliu

Comunicació més enllà de la discapacitat

Editorial: Círculo Rojo

Pàgines: 308

Gènere: Assaig

ISBN: 978-84-1374-268-7

Compra'l

La pedagoga Anna Esclusa, especialitzada en l’àmbit de la discapacitat des de fa 25 anys, publica aquest llibre pensat per oferir suport a familiars de persones amb discapacitat en la seva comunicació o relació a la persona afectada.

El llibre està estructurat en forma de guia amb sis apartats amb colors diferents segons la temàtica, amb tres parelles de personatges il·lustrats per a representar els tres grans col·lectius als quals va dirigida la guia: familiars de persones que han nascut amb una discapacitat, que han patit un dany cerebral sobrevingut (ictus, traumatisme cranioencefàlic, etc.) o que es troben en un procés de demència.

S’ofereixen idees per tal de reforçar la comunicació, sobretot quan aquesta no és possible mitjançant les paraules degut al grau d’afectació de la persona amb discapacitat. També vol afavorir la comprensió de comportaments que pot tenir aquesta persona i que poden ser “diferents” als que pertocaria per la seva edat cronològica (crida, fa moviments repetitius, es nega a fer, s’agredeix a ell mateix o els altres...).

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article