Diversex

Júlia Collignon Simó i Ferran Giménez Azagra

 Diversex

Editorial: Bellaterra Edicions

Pàgines: 208

Gènere: Sexualitat

ISBN: 978-84-18684-86-9

Compra'l

Aquest llibre és un oferiment teòrico-pràctic per estudiants, professionals de l'àmbit socioeducatiu i lectores interessades en l'educació sexual i el seu necessari abordatge social i pedagògic. Presenta apartats teòrics vinculats a la diversitat de gènere, el desenvolupament sexual, els plaers, les formes d'estimar-se, les violències masclistes i la promoció de la salut sexual. Aquests van acompanyats de propostes metodològiques i recursos per poder treballar els continguts esmentats amb joves i adolescents especialment, encara que també resulten adients per a públic adult.

És una proposta que parteix del necessari qüestionament sobre nosaltres mateixes, com a educadores, de com hem construït i interioritzat els nostres rols de gènere, les nostres pràctiques sexuals, la nostra afectivitat i la nostra sexualitat en general.

És per tant aquest el primer repte que té al davant la persona lectora, el preguntar-se sobre aquestes qüestions per tal de poder així provocar el qüestionament de les altres, del seu alumnat, grup tutelat o simplement del seu entorn proper.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article