El cervell de l’adolescent

David Bueno

El cervell de l’adolescent

Editorial: Penguin Random House

Pàgines: 267

Gènere: Divulgació

ISBN: 9788418062513

Compra'l

Per què se’n van a dormir tan tard, els adolescents? Sabíeu que estan més indefensos que els adults davant de l’estrès i que tenen més tendència a l’ansietat i a la ira, també? Com ś que sempre tenen l’habitació desendreçada?

Els adolescents són diferents dels adults perquè el seu cervell també ho és, de diferent: més fort, sí, però alhora més vulnerable que en cap altra etapa de la vida.

L’adolescència és una fase de canvi, de renovació i de creixement del cervell. Amb la intenció de deixar de banda els comportaments típics de la infantesa i d’adquirir les conductes pròpies de l’edat adulta, el cervell madura, fa noves connexions i n’elimina unes altres.

El doctor David Bueno, biòleg i neuroeducador de prestigi mundial, ens convida a descobrir quins són els canvis que tenen lloc al cervell dels adolescents, a fi de conèixer-los i entendre’ls.

Al llarg d’aquestes pàgines trobarem una informació valuosa que ens ajudarà a estimular-los i a empoderar-los, a donar-los exemple, a ser respectuosos amb els seus ritmes de maduració, a recolzar-los emocionalment quan ho necessitin i, en suma, a entendre l’adolescència com una etapa necessària i meravellosa, tant per als qui la viuen com per als qui els hi acompanyen.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article