Hija del camino

Lucía Asué Mbomío Rubio

Hija del camino

Editorial: Grijalbo

Pàgines: 368

Gènere: Novel·la

ISBN: 9788425358081

Compra'l

Hija del camino és la novel·la debut d'una de les veus més influents de la comunitat negra a Espanya. El llibre narra la història d'una jove espanyola de mare blanca i pare negre que se sent entre dos mons, sempre al marge. Una novel·la trencadora sobre la identitat, els llaços familiars i la lluita contra el racisme.

Sandra Nnom porta massa temps sense trobar el seu lloc en el món, un lloc on no atregui les mirades, en el qual pugui ser ella mateixa sense que ningú l'etiqueti. Acabada d'instal·lar a Londres, tira la vista enrere. De petita, quan en el seu barri madrileny li preguntaven d'on era, afirmava orgullosa que era guineana i s'inventava com passava els estius a Àfrica a partir dels relats del seu pare, encara que mai hagués sortit d'Espanya. Va fugir a Guinea per a dissipar aquests interrogants, però el viatge no li va aportar les respostes que ella esperava.

Ara, aquesta viatgera insaciable ja ha perdut el compte de quantes vegades ha empaquetat la seva vida per trobar una terra a la qual anomenar llar. Serà a Londres on per fi trobi el seu lloc? O encara haurà de recórrer més camí fins a trobar el seu destí veritable?

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article