Les dones i la subversió de la comunitat

Mariarosa Dalla Costa

Les dones i la subversió de la comunitat

Editorial: Tigre de Paper

Traducció: Lourdes Bigorra

Pàgines: 152

Gènere: Assaig

ISBN: 978-84-18705-32-8

Compra'l

Els darrers anys hem experimentat un auge sense precedents del moviment feminista, que cada vegada és més divers i ampli. En l’actual context de protestes creixents, vagues generalitzades i nous sectors en lluita, aquest llibre ens permet acostar-nos de primera mà a unes idees que han acabat cristal·litzant en gran part de les reivindicacions dels feminismes actuals.

Juntament amb Silvia Federici i altres companyes, Mariarosa Dalla Costa és una de les màximes exponents d’un vibrant i combatiu moviment de dones que va emergir als anys setanta. Des d’aleshores ha estat una figura central del feminisme i un dels referents més importants per a un ampli ventall de moviments socials anticapitalistes. La seva investigació detallada i el seu pensament provocador aprofundeixen en la nostra comprensió del paper de les lluites de les dones per l’autonomia i el control sobre el seu cos i el seu treball. Aquests assaigs han esdevingut clàssics contemporanis sobre el treball domèstic i l’organització feminista. La seva lectura, avui, proporciona idees crítiques i rellevants per a anticapitalistes, antiracistes i feministes que intenten construir contrapoder en l’era de l’austeritat.

Un llibre que aprofundeixen en la nostra comprensió del paper de les lluites de les dones per l’autonomia i el control sobre el seu cos i el seu treball.

Les dones i la subversió de la comunitat és una col·lecció d’assaigs de la influent autora i activista feminista Mariarosa Dalla Costa, traduïts per primera vegada al català.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article