Quan la vida ens dol

Jaume Funes

Quan la vida ens dol

Editorial: Penguin Llibres

Pàgines: 288

Gènere: Divulgació

ISBN: 9788418062636

Compra'l

En un moment o altre de la vida apareixen els malestars. Habitualment, el magatzem de les experiències positives viscudes, les habilitats vitals apreses i la proximitat activa d’altres persones fan que els superem. Però hi ha vegades en què això no és així i el dolor de viure encaixats en una existència que no volem fa que tot es trastorni.

Sigui quina sigui la situació, ens trobem enmig d’alteracions d’una part de la salut, la mental, per a la qual no hi ha acord sobre com descriure-la, com explicar-la, com dedicar-hi l’atenció adequada. I acabem immersos en una mena de supermercat de les teràpies, en una gestió interessada dels fàrmacs, en una absència d’escolta i d’acompanyament.

Aquest llibre pretén ajudar a tenir una visió personal més coherent sobre la salut i la malaltia mentals, a compartir un discurs social que aporti i que no segregui, a ampliar el grup dels professionals que comparteixen una visió integradora i que donen respostes que humanitzen, a exigir dels nostres responsables polítics una planificació coherent i no la venda d’etiquetes i de serveis etiquetats per curar les malalties mentals.

Quan la vida ens dol és una reflexió rigorosa que vol ajudar a prendre consciència que una bona salut mental és part del camí que porta a continuar avançant cap a la felicitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article